Axl Smith -kohun seuraus: Kasmir ulos Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta! ”Tanssit on nyt tanssittu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Kasmir on päättänyt yhdessä MTV3:n kanssa, että taatakseen sekä tanssijoille että työryhmälle täyden työrauhan keskittyä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tekoon ja tansseihin, jättää hän kilpailun kesken.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii Tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, joille toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa, kommentoi Kasmir päätöstä lopettaa tanssikisassa.

– Tanssii Tähtien Kanssa on ohjelma tanssin lumosta ja viihteestä. Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, kommentoi MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

– Nyt keskitymme koko perheen viihdeohjelman tekoon ja sunnuntain livelähetyksessä jatkaa Kasmirin poisjäännin myötä kahdeksan tähtiparia, jatkaa Karvo kommenttiaan.

Kasmirin ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergströmin tilalle ei tuoda uutta tanssiparia.