Korvattoman kissan perhe ei enää huolinut sitä – sai uuden rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Otitis-niminen kissa eli tavallista elämää perheensä luona kunnes sen korvissa ilmeni ongelmia. Otitisin kumpiinkin korviin tuli kystia eikä perheellä ollut varaa maksaa kissan leikkausta. Lopulta eläinsuoja päätti auttaa perhettä ja keräsi rahat leikkaukseen.

Otitisin korvat olivat niin huonossa kunnossa, että niitä ei pystytty enää korjaamaan. Otitisin korvat leikattiin kokonaan pois, minkä jälkeen perhe ei ollut enää halunnut vanhaa kissaansa takaisin. Otitis sai kuitenkin uuden rakastavan kodin Molly-nimiseltä naiselta, joka oli rakastunut kissaan heti ensisilmäyksellä.

Mollyn mielestä Otitis-kissa on täydellinen juuri sellaisena kuin se on. Mollyn mielestä Otitis on parasta mitä hänelle on tapahtunut, ja mikäli kissa osaisi puhua, se kertoisi varmasti olevansa täysin samaa mieltä sen suhteen, että tunne on molemminpuolinen.