Unelmien kesäduuni! Matkusta ympäri maailmaa ja juo ilmaista olutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa pääkonttoriaan pitävä World of Beer -yritys etsii palkkalistoilleen kolmea uutta työntekijää. Henkilöiden tehtävänä on matkustaa ympäri maailmaa olutfestivaaleilla ja päivittää kokemuksiaan sosiaaliseen mediaan.

World of Beer -yrityksellä on on yli 70 panimoravintolaa. Nyt yhtiö etsii kolme Drink it -työntekijää, joiden tehtävänä on vierailla panimoissa ja olueen liittyvissä tapahtumissa ympäri maailmaa. Heidän tulee raportoida kokemuksistaan livenä sosiaaliseen mediaan.

Työtehtävä kestää neljä kuukautta. World of Beer maksaa työntekijälle 12.000 dollaria palkkaa sekä tietysti kaikki kustannukset liittyen matkustamiseen ja työntekoon. Valitettavasti työtarjous on tarkoitettu vain Yhdysvaltojen kansalaisille.