Willie on Instagramin hipsterein koira

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Willie-niminen yorkshirenterrieri on alkanut niittämään mainetta koiran omalla Instagram-tilillä. Willie on saanut omalle Williecute-nimiselle käyttäjätililleen jo lähes 40.000 seuraajaa eikä ihmekään, koska koirasta napatut suloiset kuvat ovat hyvin koukuttavia.

Willie on kenties koko Instagramin rennoin, hipsterein ja trendikkäin koira. Tyylikkyytensä puolesta koiraa on verrattu jopa eläinmaailman David Beckhamiin. Willie on todella hurmaava yksilö, jonka täydellisen kiiltävä turkki näyttää vastustamattoman pehmoiselta ja siloitellulta jokaisessa kuvassa.

Kuvissa trendikäs koira poseeraa pipo ja silmälasit päässään. Myös koiralle puetut vaatteet ovat suuri osa kuvien kokonaisuutta. Koiran hiukset näyttäisivät olevan aina täydellisen epäsiististi ja rennosti, ja koirasta napatuista kuvista lähes jokainen näyttääkin kuin muotilehden sivuilta repäistyltä.

Geek chic ?- – – Merino knit dog sweater by @sebastian.says ?

A post shared by willamina (@williecute) on

You, me & coffee ?☕️

A post shared by willamina (@williecute) on

willie tired ?- – – Cozy in my @redhenshop blanket ?

A post shared by willamina (@williecute) on

Everyday should be #nationalloveyourpetday ??

A post shared by willamina (@williecute) on

Dog tired

A post shared by willamina (@williecute) on

It's past your bed time ?

A post shared by willamina (@williecute) on