Blake Lively kiitospuheessaan: ”Ette saa Ryan Reynoldsia! Hän on minun!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias näyttelijätär Blake Lively on ollut ehdolla People’s Choice Awards -gaalassa parhaan naisnäyttelijän palkinnon saajaksi jo viisi kertaa, mutta tänä vuonna hän vei viimein palkinnon itselleen. Lively palkittiin Favorite Dramatic Movie Actress -palkinnolla, jota noutaessa nainen piti hauskan puheen.

Blake Lively oli todella kiitollinen voittamastaan pystistä ja kertoi, että hänen äänestämisensä on tarkoittanut tyttöenergian äänestämistä. Lively kertoi olleensa jo pikkutytöstä lähtien Spice Girls -yhtyeen fani juuri siitä syystä, että siinä oli viisi vahvaa naista, jotka olivat keskenään hyvin erilaisia, mutta heistä jokainen oli itsevarmasti omanlaisensa.

Palkintopuheessaan Blake Lively kiitti vielä tuesta ja rakkaudesta lastensa isää ja aviomiestä Ryan Reynoldsia, jolloin hän huomasi, että yleisö alkoi hurraamaan. Tähän Lively kuitenkin heitti heti nokkelasti, että kukaan muu nainen ei tule saamaan hänen miestään.

Splash