Brad Pitt joutui selvittämään Jennifer Anistonin numeron – syy paljastui lopulta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat naimisissa viisi vuotta, mutta he hakivat eroa vuonna 2005. Ero oli Jenniferille erityisen vaikea siksi, että silloin hän epäili miehen rakastuneen Angelina Jolieen, jonka vastanäyttelijänä Brad Pitt toimi Mr. & Mrs. Smith -elokuvaa kuvatessa. Kävi ilmi, että Jennifer oli oikeassa, koska heti eron jälkeen Brad alkoi tapailemaan Joliea.

Nyt Angelina Jolien ja Brad Pittin eron tullessa julkisuuteen, moni on ollut vahingoniloinen Jenniferin puolesta. Näyttelijätär itse ei ole halunnut ottaa asiaan kantaa, mutta nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Brad on luikertelemassa takaisin Jenniferin elämään. US Weekly -uutisten mukaan mies on lähestynyt ex-vaimoaan tekstiviesteillä.

53-vuotias Brad oli selvittänyt Jenniferin nykyisen puhelinnumeron yhteisten tuttujen kautta toivottakseen hänelle hyvää syntymäpäivää helmikuussa. Sen jälkeen entinen aviopari on jatkanut keskustelua tekstiviestein. Jennifer Anistonin tuore aviomies Justin Theroux ei pidä Bradia uhkana, koska hän tietää, että Jennifer yrittää vain olla ystävällinen vastatessaan hänen yhteydenottoihinsa.