Carrie Fisher ja hänen äitinsä hautapaikka valmis – traaginen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuun lopussa viihdemaailmaan kohtasi odottamaton menetys, kun Star Wars -elokuvien Prinsessa Leiana tunnetuksi tullut näyttelijätär Carrie Fisher kuoli 60-vuotiaana. Vielä traagisemmaksi tilanne muuttui, kun hänen 84-vuotias äitinsä, näyttelijätär Debbie Reynolds, menehtyi seuraavana päivänä.

Nyt äidin ja tyttären viimeinen leposija on viimein valmis, kun siihen on kiinnitetty heidän nimikylttinsä sekä syntymä- ja kuolinpäivät. Kyltin päivämäärät tulevatkin muistuttamaan jälkipolvia siitä miten lähekkäin Fisher ja Reynolds poistuivat keskuudestamme.

Ilmeisesti joku Fisherin miljoonista faneista oli jo ehtinyt tuoda hautapaikalle söpön valkomekkoisen nuken, joka esitti näyttelijättären maailmankuulua roolihahmoa, Prinsessa Leiaa.

Splash
Splash
Splash
Splash