Ciara nosti etumuksensa pääosaan – upea iltapuku Oscar-jatkoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Ciara meni naimisiin miehensä Russell Wilsonin kanssa heinäkuussa 2016. Tällä hetkellä pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka laskettu päivä lähestyy nopeasti. Siitä huolimatta Ciara ehti sunnuntaina käydä juhlimassa Oscar-gaalan jatkoja.

Uhkea kaunotar kuvattiin The Vanity Fair Oscar Party 2017 -juhlissa Beverly Hillsissä. Hän saapui juhlien punaiselle matolle upeassa tummanpunaisessa iltapuvussa, joka korosti paitsi vauvamasua myös uhkeaa etumusta.

Maaliskuussa syntyvä vauva näkyy jo suloisesti 31-vuotiaan laulajan pyöristyneestä vatsasta. Aiemmasta liitostaan räppäri Futuren kanssa Ciaralla on suloinen poika Future Zahir Wilburn. Ciara on päivittänyt hellyttäviä kuvia odotusajastaan Instagramissa, josta fanit ovat voineet seurata naisen raskauden etenemistä.

Splash
Splash
Splash
Splash