Jannika B julkaisee tänään tuplasinglen: ”Jokaisella on oma pimeytensä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jannika B julkaisee tänään uutta musiikkia. Yhden uuden kappaleen sijaan julkaisuun tulee kerralla kaksi kappaletta. Sudenhetkellä ja Vantaan kokoinen yksinäisyys -singlet ovat kaksiosainen tarina, joka antaa äänen yksinäisyydelle ja rohkeudelle.

– Uskon, että jokaisella on oma pimeytensä. Joku sellainen asia, joka joskus tuntuu hautaavan kaiken alleen ja josta ei näe ulospääsyä. Sudenhetkellä-biisin ydin tiivistyy siihen ajatukseen, että ihmisen ei pitäisi koskaan joutua esittämään niin vahvaa, ettei voisi pyytää toiselta apua, Jannika B kertoo.

Molemmat uudet kappaleet antavat äänen ihmisen ajatuksille ”sudenhetkellä”. Tämä tuplasinglejulkaisu on kaksiosainen tarina, jonka kautta artisti haluaa käsitellä isoja ihmiselämää järisyttäviä teemoja, aiheita, joista käytävä keskustelu tällä hetkellä nostaa päätään. Kuuntele kappaleet täältä.

– Luin jokin aika sitten uutisen, jonka mukaan Suomessa on saman verran itsensä yksinäiseksi tuntevia kuin Vantaalla on asukkaita. Siinä on todella monta tarinaa, todella monta hahmoa yksinäisyydelle. Pahimmillaan yksinäisyys on näkymätöntä. Se voi asua naapurissa tai täydellisen näyteikkunan takana.

Jannika B tuli tutuksi vuonna 2013 julkaistulla Kaikki rohkeus –debyyttialbumillaan, jonka singlet Seuraavaan elämään, Hulluksi onnesta ja Onnenpäivä nousivat radiohiteiksi. Edellinen single Skumppalaulu soi tiuhaan radioaalloilla viime vuodenvaihteen molemmin puolin.