Kylie Jenner viettelee uusissa kuvissa – ja polttaa tupakkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopus Kylie Jenner osaa hemmotella fanejaan aina tasaisin väliajoin julkaisemalla itsestään hyvin seksikkäitä kuvia Instagramiin. Tällä kerralla naisen julkaisemat kuvat pääsivät kuitenkin yllättämään monet, koska kuvissa kaunotar polttaa tupakkaa.

Los Angelesissa asuva ohjaaja ja valokuvaaja Sasha Samsonova on ottanut Kylie Jenneristä todella seksikkäät ja viettelevät kuvat, joissa nainen näyttäisi makoilevan sängyllä. Mustavalkoisissa kuvissa Jenner makaa vatsallaan ja näyttää polttavan tupakkaa.

Viettelevissä kuvissa 19-vuotiaalla Kylie Jennerillä on itse kääritty tupakka käsissään ja hän puhaltaa seksikkäästi savua suustaan ulos. Uudet kuvat saivat nopeasti vain tuntien sisällä julkaisusta yli kaksi miljoonaa tykkäystä, ja innokkaat fanit ovat myös kommentoineet uusia kuvia ahkerasti.

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

on a wednesday with @sashasamsonova

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on