Netflix maksoi 105 miljoonaa – tulossa ehkä kaikkien aikojen suurin elokuva!

Elokuvat Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että ohjaaja Martin Scorsese työstää parhaillaan The Irishman -gangsterielokuvaa, jonka pääroolissa nähdään Robert De Niro. Elokuva ilmestyy todennäköisesti elokuvateatterilevityksen sijaan Netflixissä.

Vuonna 2019 ensi-iltansa saava The Irishman tulee olemaan yksi aikamme merkittävimmistä elokuvista. Educate Inspire Change -julkaisun mukaan suoratoistopalvelu Netflix olisi maksanut suosikkinäyttelijöille yhteensä 105 miljoonaa dollaria tositapahtumiin perustuvan elokuvan filmatisoinnista huipputiimin kanssa. Mafiaveljet, Taksikuski ja The Wolf of Wall Street -elokuvistaan tunnettu Scorsese on suunnitellut The Irishman -elokuvan toteuttamista jo vuodesta 2008 saakka.

Elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa myöhemmin tänä vuonna. Elokuva kertoo irlantilaiset sukujuuret omaavan ja mafian leivissä työskennelleen palkkamurhaaja Frank Sheeranin elämästä. Pääosaa esittää Robert De Niro. Mukana ovat myös Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel ja Bobby Cannavale.