7 asiaa, joita ei tule lisätä deittiprofiiliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nettideittipalvelut ovat kuumimmillaan keväällä, kun hormonit hyrräävät ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Nyt on listattu seitsemän asiaa, joita ei kannata panna treffisovelluksessa profiiliinsa. Tärkein neuvo on: Älä valehtele.

Jos haluaa oikeasti löytää satunnaista sänkyseuraa vakavamman suhteen netistä, kannattaa profiili laatia mahdollisimman rehellisesti ja seikkoja salailematta. Treffisovelluksissa on aina kerrottava oikea ikä, pituus ja paino, mikäli niitä on tiedusteltu. Ei myöskään kannata vuodattaa deittimaailman profiilissaan haaveita kolmesta lapsesta, kultaisesta noutajasta ja farmariautosta.

Osa sinkkuihmisistä välttelee deittisovelluksia kuin ruttoa. Sitä ei kuitenkaan kannata mainita omalla sivulla, sillä miksi ylipäätään hakee seuraa palvelun avulla, jos aliarvioi koko systeemin? Profiilissa ei myöskään kannata kertoa koko nimeä, kotiosoitetta tai työpaikkaa, PureWow uutisoi.

Nettideittipalveluihin ladataan yleensä valokuvia. Seuraa etsivää henkilöä saatetaan pitää hieman säälittävänä, mikäli kuvina on pelkkiä selfie-otoksia. Älä myöskään käytä vanhaa yhteiskuvaa exän kanssa, josta olet rajannut entisen kumppanin pois. Yhtä typerää on emoji-kuvien avulla itsensä kuvaileminen. Ole enemmän kuin pelkkä peukku.