Ashley Graham uimapukukuvauksissa – huippukurvikas rantavahti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana muotilehtien palstoilla ja mainoksissa on nähty yhä enemmän pluskokoisia malleja. Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta.

Ashley Graham teki juuri muotimaailman historiaa pääsemällä mukaan Michael Korsin muotinäytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia. Nyt 28-vuotias malli oli rohkeissa Baywatch-henkisissä kuvauksissa punainen seksikäs uimapuku yllään.

Ashley Graham poseerasi kuvaajalle rannalla seksikkäästi punaisessa uimapuvussa, joka paljasti naisen pakarat kokonaan. Nainen keimaili hyvin itsevarmasti kameralle seistessään vesiskootterin päällä kuin uimarannan kaunis henkivartija, joka on valmiina pelastustehtäviin.