Gordon Ramsay paljasti herkkujensa salaisuuksia – ota tästä talteen!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsey tunnetaan useista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hänen hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Ramsey ei säästele sanojaan tai ujostele suorapuheisuutensa kanssa, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että hänen antamansa kokkausneuvot otetaan niin tosissaan.

WIRED-kanava on nyt julkaissut 50-vuotiaasta Gordon Ramseysta videon, jossa kokki vastaa ihmisille, jotka ovat esittäneet ruoanlaittoon liittyviä kysymyksiä Twitterissä. Osaan kysymyksistä Ramsey vastaa parhaansa mukaan kysyjää neuvoen, mutta osa röyhkeistä kysymyksistä saa arvoisensa vastaanoton kovasanaiselta kokilta.

Videolla Ramsey esittelee parhaan tavan pilkkoa valkosipulia suolan avulla. Kokki myös neuvoo juuston ystäville, että huoneenlämpöiseksi lämmennyt juusto tulee syödä tai heittää roskiin, mutta sitä ei saa enää laittaa uudelleen jääkaappiin. Sinihomejuuston vanhentuessa kokki ohjeistaa sekoittamaan sen voihin ja pakastamaan, jolloin sinihomejuustovoin pystyy käyttämään myöhemmin esimerkiksi grillipihvin päälle voinappina.