Murtovaras leikki hengellään – murtautui nyrkkeilytähden asuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Upporikas nyrkkeilytähti Floyd Mayweather rakastaa rahaa, naisia ja nopeita autoja. Hän viettää luksuksella kyllästettyä elämäntyyliä, josta useammat vain haaveilevat. Nyt joku on murtautunut miehen Las Vegasin kotiin.

TMZ kertoo, että nyrkkeilijä Floyd Mayweatherin kotiin on murtauduttu sillä aikaa kun mies on ollut juhlimassa 40-vuotissyntymäpäiviään Los Angelesissa. Ammattinyrkkeilijän kodista on anastettu tavaraa 150.000 dollarin arvosta. Varkaiden matkaan on lähtenyt ainakin yksi kello sekä lukuisia käsilaukkuja.

Floyd Mayweatherin koti sijaitsee Las Vegasissa aidatulla ja turvatoimin varustetulla asuinalueella. Rikolliset olivat murtautuneet asuntoon takaovesta samoihin aikoihin, kun omistaja itse oli juhlinut Mariah Careyn ja Justin Bieberin seurassa näyttäviä syntymäpäiviään.

Everybody follow and wish my #TMT brother a happy birthday @isaiahthomas

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on