Rillit huurussa -näyttelijöillä outo palkkariita – kahdelle lisää ja muilta pois?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory, -sarja on jatkunut Yhdysvalloissa jo 10 tuotantokauden ajan. Nyt sarjan suurimmat tähdet ovat valmiita leikkaamaan omista tilipusseistaan, jotta kahden näyttelijän palkkoja korotettaisiin.

Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar ja Simon Helberg ovat valmiita vähentämään 100.000 dollaria jaksokohtaisesta palkastaan, jotta Mayim Bialikin ja Melissa Rauchin palkkoja nostettaisiin. Näyttelijät käyvät Variety-sivuston mukaan parhaillaan neuvotteluja korotuksista.

Bialik ja Rauch liittyivät sarjaan sen kolmannen tuotantokauden aikana. He ansaitsevat rooleillaan jaksokohtaisesti 200.000 dollaria. Mikäli palkankorotuksiin suostutaan, tienaisivat he 450.000 dollaria per jakso.

Sarjan alusta lähtien mukana olleiden tähtien jaksokohtainen palkka on tulevilla 11. ja 12. tuotantokaudella miljoona dollaria. Parsonsin, Cuocon ja Galeckin palkankorotuksista sovittiin vuonna 2014.