Upea lihava elämäni -sarjan Whitney teki raskaustestin – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Upea lihava elämäni -televisiosarja esittelee ylipainoisen ja rempseän Whitney Way Thoren edesottamuksia. Kerroimme äskettäin, että sarjan neljäs tuotantokausi alkoi äskettäin Yhdysvalloissa ja traileri antoi odottaa Whitneyn olevan raskaana.

VAROITUS! JATKO SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA.

Nyt sarjaa esittävä TLC-televisiokanava on julkaissut videon, jolla Whitney tekee raskaustestin. Nainen sanoo, että hän pelkää kuollakseen testin tulosta, sillä raskaus on periaatteessa mahdollinen. Raskaustesti näyttää positiivista, eli naisen on kaiketi hakeuduttava jatkotutkimuksiin vahvistamaan tulos.

Raskaustestit saattavat näyttää väärää positiivista tulosta esimerkiksi jonkinlaisen lääkityksen tai sairauden takia. Whitney valitti aiemmin tuotantokauden kurkistusvideolla olevansa jatkuvasti väsynyt ja voivansa aamuisin huonosti. Nämä oireet viittaisivat raskauteen. Valitettavasti suurikokoinen tanssija on vastikään jättänyt poikaystävänsä Lennyn, joten raskaus tarkottaisi elämänjärjestyksen kokonaan uusiksi laittamista.