Cosplay-harrastajan nerokas keksintö – lihakset silikonirintsikoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cosplay on maailmanlaajuisesti suosittu harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat tunnetuiksi viihdemaailman hahmoiksi. Asujen valmistaminen vaatii toisinaan suunnattomasti luovuutta ja kekseliäisyyttä. Nyt japanilainen harrastaja esittelee nerokkaat tekomuskelit.

Naisten silikonisista push-up -rintaliiveistä saa helposti käsivarren muskelit. Japanilainen @YakiYakou näyttää mallia Twitterissä. Naisen ohut käsivarsi muuttui pukua varten lihaksikkaaksi raajaksi. Nainen käyttää yhteen käsivarteen kuutta rintaliiviparia.

Inspiraation lähteenä asukokonaisuuksille saattavat olla animesta, magnasta, sarjakuvista, peleistä tai elokuvista tutut hahmot. Lajin harrastajat ovat yleensä teini-ikäisiä tai nuoria aikuisia. Suomessa cosplayta on harrastettu 90-luvulta saakka.