Myrskynmetsästäjiltä upea kunnianosoitus kuolleelle näyttelijälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime lauantaina menehtynyt näyttelijä Bill Paxton esiintyi uransa aikana muun muassa myrskynmetsästäjistä kertovassa Twister-elokuvassa. Nyt tosimaailman myrskybongarit ovat osoittaneet kunniaa tähdelle.

Myrskynmetsästäjät muodostivat kartalle Bill Paaxtonin nimikirjaimet. Tämä tapahtui ajamalla heidän GPS-paikantimilla varustetut autonsa Kansasin ja Oklahoman osavaltioiden alueelle, joka tunnetaan runsaista tornadoistaan.

Vuonna 1996 ensi-iltansa saanut Twister-elokuva lukeutuu monien tosielämän myrskybongareiden suosikkeihin. CNN-uutissivuston mukaan erityisesti Bill Paxtonin esittämästä päähenkilöstä on tullut monille myrskyharrastajille heidän esikuvansa.

– Osittain tiedemies, osittain kansanomainen. Paxtonin hahmo Twisterissä teki meteorologiasta ja myrskyjen jahtaamisesta coolia, tapahtumaa järjestämässä ollut John Wetter kuvailee.