Täydellinen nainen rannalla – ei tinkinyt bikinityylistään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu ja Skinny Girl Vodka -nimisen yrityksen perustanut Bethenny Frankel suositteli taannoin naisille seksin harrastamista sijoittajien kanssa. Sittemmin asiasta noussut kohu on jo laantunut.

Eilen Bethenny Frankel kuvattiin Floridassa, kun hän ilmestyi tyylikkäänä bikineissä rannalle Miami Beachilla. Täydellinen nainen osasi näyttää tyylikkäältä ja huolitellulta myös kevyessä bikiniasussa.

Taannoin Frankel kehotti sijoitusvinkissään naisia harrastamaan seksiä, jos sijoittaja vaikutti siltä, että hän voisi siten sijoittaa naisen yritykseen. Samassa tilaisuudessa hän kertoi tummaihoiselle naisyrittäjälle, että tämän kannattaisi palkata vaaleaihoinen mies yrityksensä keulahahmoksi.

Splash
Splash
Splash