Cara Delevingnen uusi tyyli ihastuttaa – rohkea rokkimimmi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias malli Cara Delevingne on tavoitellut myös laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissa. Nainen ei ole muodin saralla viime aikoina tehnyt mitään radikaalia vaan pysytellyt vankasti omassa rennossa tyylissään. Nyt malli päätti kuitenkin pitkästä aikaa revitellä värjäämällä hiuksensa.

Cara Delevingnen kutreilla on nähty pitkään hyvin luonnollinen vaaleanruskea sävy, jossa on ollut vaihtelevasti hieman tummempaa väriä tyvessä tai vaaleampia raitoja latvoissa. Nyt malli päätti kuitenkin muuttaa tyyliään paljon rohkeampaan suuntaan värjäämällä ja leikkaamalla hiuksensa täysin uuteen tyyliin.

Cara Delevingne otti hiustensa pituudesta runsaasti pois, ja nyt hiukset näyttävätkin olevan polkkamitassa. Värin suhteen nainen meni niin vaaleaksi kuin mahdollista hiusten hehkuen nyt kylmän sävyisenä platinanvaaleana.

@kendalljenner & @caradelevingne via Joyce Instagram Stories #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A post shared by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

@kendalljenner & @caradelevingne via Monica Snapchat #kendalljenner #caradelevingne #kendalljennersnapchat

A post shared by Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) on

Splash
Splash
Splash
Splash