Emma Watsonin lähes paljaat rinnat ärsyttivät – näin näyttelijätär vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Emma Watson nähtiin juuri uusimman Vanity Fair -lehden kannessa. Lehden sisälle tehty haastattelu jäi kuitenkin osalta lukijoista huomaamatta kun he keskittyivät pahoittamaan mielensä kuvasta, jossa näkyi Emma Watsonin rintojen alapuoli.

26-vuotias Emma Watson sai todella paljon kritiikkiä suostuttuaan kuvauksissa paljastavaan asuun, jossa hänen rintansa alaosat näkyivät paljaana. Ihmiset alkoivat nopeasti kritisoimaan Watsonia siitä, että hän ei voi olla feministi jos hän suostuu tällaisiin kuviin. Emma Watsonia sanottiin tekopyhäksi sen tähden, että katsojien mielestä hän antoi ihmisten kuvan avulla esineellistää itseään.

Emma Watson yllättyi saamistaan kommenteista ja siitä, että niin monilla on hyvin väärä kuva siitä mitä feminismi tarkoittaa. Watson haluaa edelleen muistuttaa ihmisiä siitä, että feminismi tarkoittaa tasa-arvoa ja sitä, että naiset saavat päättää omasta puolestaan ja kaikki valinnanvapaus on heillä. Taiteelliseen valokuvaan suostuminen on aivan toinen asia eikä liity aatteeseen mitenkään.