Golf-ennätys rikottiin – 120-metrinen putti!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaiset How Ridiculous -nimellä esiintyvät Youtube-tähdet ovat rikkoneet uuden ennätyksen. Uskomattomilla koripalloheitoilla aikaisemmin hämmästyttäneet miehet ovat nyt päätyneet Guinnessin ennätysten kirjaan maailman pisimmällä golf-puttilla.

Puttilla tarkoitetaan putter-mailalla tehtävää lyöntiä, jossa pallo kulkee maata pitkin reikään. How Ridiculousin Brett Stanford onnistui lyömään peräti 120.6 metrin pituisen puttin. Ennätystä päästään todistamaan Youtubessa julkaistulla videolla.

Aikaisempaa puttauksen pituusennätystä piteli skottilainen Fergus Muir. Hän löi 114.3 metrin pituisen puttin vuonna 2001.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat