Kardashianin ex-poikaystävä sivalsi: ”Paljon kohua turhasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen jokaisen jäsenen kaikkia liikkeitä seurataan paparazzien ja fanien toimesta taukoamatta. Tämän vuoksi myös perheen kaunottarien treffikumppanit ja puolisot joutuvat olemaan aina median valokeilassa.

Khloe Kardashian tapaili ennen nykyistä poikaystäväänsä Houston Rockets -joukkueen pelaajaa James Hardenia. Hardenin kanssa suhde loppui melko äkillisesti, mutta kukaan ei tiennyt, että miksi. Nyt Harden on kertonut Sports Illustrated -lehden haastattelussa mikä eroon johti.

Harden kertoi melko kovasanaisesti, että häntä kiinnostaa vain pelin kulkeminen ja menestyminen lajissaan. Kardashiania tapaillessa huomio meni kuitenkin aina kaikkeen epäolennaiseen. Harden ei voinyt ymmärtää minkä vuoksi ketään voisi kiinnostaa mitä hänellä on päällä, missä he illallistavat tai kumpiko ajaa autoa.

Miehen mielestä he saivat paljon paparazzeilta huomiota ilman mitään hyvää syytä, mikä alkoi turhauttamaan miestä. Lopulta Harden oli lopettanut suhteensa Kardashianiin, koska hän halusi eliminoida turhat häiriötekijät elämästään.