Kylie Jennerin ja Tygan häistä minisarja – vain kosinta puuttuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on seurustellut jo jonkin aikaa poikaystävänsä Tygan kanssa. Äiti Kris Jenner näyttäisi jo nyt odottelevan kuumeisesti pariskunnan seuraavaa siirtoa, koska sitä varten on jo kaikki bisnesmahdollisuudetkin kartoitettu.

Kris Jenner odottaa HollywoodLife-sivuston mukaan sitä, että Tyga kosisi Kyliea. Äiti on jo suunnitellut mahdollista kosintaa varten seuraavan televisio-ohjelman, jossa kameraryhmät tulisivat seuraamaan kosinnan jälkeen Kylien ja Tygan matkaa kohti alttaria.

Televisioon tuleva minisarja kattaisi kihlajaiset, häiden valmistelemisen ja hääjuhlan sekä häämatkan. Kim Kardashianin ja hänen edellisen aviomiehenä Kris Humprhiesin häävalmisteluista tehtiin aikoinaan samanlainen häihin huipentuva oma minisarja, josta perhe nettosi noin 18 miljoonaa dollaria. Tällöin Kimin ja Krisin liitto tuli kuitenkin kestämään vain 72 päivää.