Pamela Anderson juhli näyttävästi – povi pullisteli iltapuvun alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun suurimpia seksisymboleita. Baywatch-tähti on poseerannut lehtien sivuilla useita kertoja alastomana myös tänä vuonna, joten glamourmallin ura on edelleen täydessä käynnissä. Viime aikoina hän on poseerannut melko harvakseltaan parrasvaloissa.

Viikonloppuna Pamela kuvattiin Pariisissa, Ranskassa. Pariisin muotiviikoille osallistumassa oleva Baywatch-kaunotar oli juuri poistimassa Vivienne Westwood AW17 -muotinäytöksestä. Hänen iltapukunsa korosti näyttävästi povea, mikä ei tietenkään Anderssonin kohdalla ollut kovin suuri yllätys.

Nakuillessaan taannoin Paper Magazinen sivulla Pamela kertoi muun muassa eläinaktivismista, vegaanisesta kenkämallistostaan, perheestään ja uudesta miehestään.

– Lasteni hyväksyntä, arvostus ja rakkaus ovat kaikki mitä tarvitsen. Minulla on jopa uusi mies joka ymmärtää minua paremmin kuin kukaan ennen häntä. Se on kaikki kaikessa, Pamela Anderson kiteytti.

Splash
Splash
Splash