Rekkakuski ei ollut uskoa silmiään – helikopteripilotti laskeutui kysymään reittiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kazakstanissa kuvatulla videolla nähdään hämmentävä tilanne, jossa armeijan helikopteri on laskeutunut rekan eteen keskelle autotietä. Kävi ilmi, että helikopterin lentäjä oli reittiohjeiden tarpeessa.

Videolla neuvostovalmisteinen Mi-8 -helikopteri on laskeutunut keskelle tietä. Pian sen sisältä ilmaantuu lentäjä, joka kävelee kohti rekan kuljettajaa. Miehet keskustelevat jonkin aikaa.

Lopulta lentäjä näyttää rekkakuskille peukaloa ja palaa helikopteriinsa. RT-sivuston mukaan Kazakstanin puolustusministeriö on sittemmin ilmoittanut kyseessä olleen visuaalisen suunnistuksen harjoitus. Siinä lentäjien täytyi suunnistaa muun muassa selvittämällä reittiohjeita paikallisilta asukkailta.