Uudenlainen moshaustyyli – näyttää itkupotkuraivareilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metallikonserteissa moshataan tai headbangataan lavalla ja katsomossa. Pitkät hiukset heiluvat näyttävästi musiikin tahdissa ja päätä heilutetaan ylös alas tai kierittäen. Nyt japanilainen hardcore punkia soittava yhtye on keksinyt uudenlaisen moshaustavan.

Tutkimusten mukaan musiikin tahdissa suoritettava pään heilutus voi aiheuttaa aivovamman. Tämä on vaarana erityisesti nopeatempoisessa musiikissa, jolloin laajempi liikerata voi heijastua niskaan aiheuttaen vammoja pään alueelle. Japanilaisen Viscera Infestin keikoilla moshataan jaloilla ja käsillä.

Facebookiin on julkaistu video Viscera Infest -yhtyeen fanien suorittamasta torakkamoshauksesta. Keikkaväki heittäytyy lattialle makaamaan ja sätkii nopeatempoisesti käsiä ja jalkoja ilmassa. Liike näyttää itkupotkuraivareilta. Metal Injectionin artikkelin mukaan videolla kuultu kappale on nimeltään PARACOCCIDIOIDOMICOSISPROCTITISSARCOMUCOSIS.

Viscera Infest – "PARACOCCIDIOIDOMICOSISPROCTITISSARCOMUCOSIS"

Fastest, Fastest, THE WORLD'S FASTEST!!!!! The world's fastest band from Japan, Viscera Infest (official)!!!! Hear the 340bpm BLAST!! Watch the COCKROACH MOSHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!最速最速!最速じゃぁぁぁぁぁぁ!!日本は大分が誇る世界最速のバンド、Viscera Infestの340bpmのブラストを聞け!そしてゴキブリモッシュを見よ!フルライブはこちら!Here's full live video!!https://www.youtube.com/watch?v=tUexUpICS4o

Publié par プリン党・プリン放送 sur mercredi 22 février 2017