Uusi älykondomi mittaa miehen suorituksen – tilastot kännykkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

British Condoms -niminen ehkäisyvälineyritys on keksinyt ensimmäisen älykondomin, joka toimii yhdessä iPhone-älypuhelinten kanssa. Älykondomi mittaa miehen suoritusta seksikumppanina ja varmistaa myös samalla sen onko hänellä sukupuolitautia.

I.Con-niminen älykondomi on saatavilla App Store -sovelluskaupasta. Älykondomi lähettää käyttäjästään ja hänen suorituksestaan sovelluksen avulla tietoa suoraan käyttäjän puhelimeen. Kondomi mittaa aktin kestoa, nopeutta, työntöjä ja sitä paljonko kaloreita henkilö kulutti seksin aikana. Sovellus pystyy myös tarkistamaan, että onko miehellä klamydia tai kuppa.

Kondomissa hyödynnetään nano-sirua ja Bluetooth-teknologiaa, jonka avulla kondomi lähettää keräämänsä tiedon suoraan henkilön puhelimeen. Sovelluksen avulla ihminen pystyy myös halutessaan jakamaan tilastonsa ystäviensä kanssa. Tällä hetkellä i.Con on vielä testaustasolla, mutta Daily Mail -lehden mukaan jo yli 90.000 on ennakkotilannut tuotteen ja odottaa sen valmistumista.