Chrissy Teigen nousi ennen vaa’alle kolme kertaa päivässä – raskaus muutti kaiken

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Chrissy Teigen sai muusikkoaviomiehensä John Legendin kanssa lapsen viime keväänä. Teigen on palaillut synnytyksen jälkeen varovaisesti mallin töiden pariin, mutta nyt hänet on nähty jo hyvin rohkeissa uimapukukuvauksissa.

Chrissy Teigen suostui Sports Illustrated -lehden bikinikuviin synnytyksen jälkeen, mutta hänet oli kuitenkin pitänyt suostutella rohkeimpiin ja pienimpiin uima-asuihin. Nyt Teigen kertoi Entertainment Tonight -lehden haastattelussa, että hänen oma käsityksensä hänen vartalostaan on muuttunut todella paljon raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Chrissy Teigen kertoi, että hän oli aiemmin naimisissa oman vaakansa kanssa. Nainen punnitsi itsensä noin kolme kertaa joka päivä, koska hän halusi tarkkailla painoaan. Raskaaksi tullessaan kaunotar unohti itsensä punnitsemisen heti ja alkoi rakastamaan vartaloaan. Chrissy Teigen kertoi tuntevansa itsensä raskaana kaikkein seksikkäimmäksi.