Kasmirin soittokielto kumottiin – Nelosen radiot soittavat jälleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara paljasti viikonloppuna, että suosikkiartisti Kasmiriin kohdistunut uutisointi useissa medioissa oli räikeästi valheellista. Esimerkiksi Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat ja Iltalehti väittivät Kasmirin olleen jäsenenä WhatsApp-ryhmässä, jossa jaettiin ja kommentoitiin lukuisia seksivideoita ja kuvia. Näin ei todellisuudessa ollut.

Stara selvitti käräjäoikeuden asiakirjoista, että bändikäyttöön perustetussa Haippirinki-ryhmässä oli todellisuudessa vain yksi Axl Smithin julkaisema alastonkuva ja yksi Smithin salaa kuvaama seksivideo, jonka uhreina olivat kaiken lisäksi Kasmir ja hänen naispuolinen seuralaisensa.

Paljastuksen jälkeen mediat joutuivat korjaamaan artikkeleitaan ja julkaisemaan virheistään oikaisuja. Uutisointi ehti kuitenkin nostattaa valtaisan someraivon, jonka myötä MTV3-kanava poisti Kasmirin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastaan ja useat radiokanavat panivat Kasmirin kappaleet soittokieltoon.

Staran juuri saamien tietojen mukaan Nelonen Media on nyt kuitenkin kumonnut Kasmirin soittokiellon, kun lehtiväitteet osoittautuivat virheellisiksi. Suosikkiartistin musiikki soi taas normaalisti yhtiön radiokanavilla. Soittolistalla on toimituksen saamien tietojen mukaan parhaillaan yksi Kasmirin kappale. Ennen soittokieltoa kanavilla soivat kappaleet Huonoo seuraa ja Vadelmavene, jotka soivat Radio Suomipopilla ja Metro Helsingissä.