Koira odottaa päivittäin samaa ohikulkijaa – ja sama temppu toistuu aina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naapurustossa asuvat lemmikit oppivat nopeasti tuntemaan yleensä myös naapureiden tuoksut ja voivat jopa ystävystyä osan kanssa. Nyt Elisa-niminen opiskelija on julkaissut kuvia hänen koulumatkansa varrella asustelevasta koirasta, joka odottaa tyttöä joka päivä.

Elisa oli koulumatkansa varrella huomannut piha-aidan alta kurkistelevan koiran. Elisa oli mennyt rapsuttelemaan koiraa, jonka nimeksi myöhemmin paljastui Ralph. Nykyään koira odottaa aidan luona joka päivä koulusta kotiin kävelevää Elisaa, joka aina pysähtyy tervehtimään Ralphia.

Koiran omistaja on vanhus, minkä vuoksi Elisa epäileekin energisen yksivuotiaan koiran katselevan aidan alta hieman surullisena naapurin pihalla leikkiviä lapsia. Elisa on myös jo nyt hieman huolissaan siitä, että hän tulee valmistumaan vuoden päästä koulusta, minkä jälkeen hän luultavasti muuttaa muualle. Tällöin koira joutuu eräänä päivänä huomaamaan, että odotteleminen ei enää tuotakaan samaa lopputulosta.