Lumileopardi leikki liian lähellä portaita – turisti tallensi hauskan tilanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten kanssa työskentelevät saavat aina välillä hauskoja ja hellyttäviä hetkiä tallennettua kameraan. Tällä kerralla kuitenkin eräs japanilaisessa eläintarhassa vieraillut oli saanut huvittavaa materiaalia lumileopardin leikeistä.

Mariko-niminen Twitter-käyttäjä oli Tastefully Offensive -sivuston mukaan vieraillut Japanissa Asahiyama Zoo -nimisessä eläintarhassa. Mariko oli kuvannut suloista punaisella pallolla leikkivää lumileopardia kunnes tapahtui jotakin arvaamatonta. Lumileopardi oli ketteryydestään huolimatta kesken leikkimisen valunut kyljellään portaat alas.

Videoilla nähdään miten lumileopardi leikkii sen lempilelulla, joka näyttäisi olevan punainen iso pallo. Lumileopardi on todella hellyttävä näky leikkiessään, mutta vielä suloisempi se on kun vaarallinen kissapeto liukuu portaita vahingossa kesken leikkimisen alaspäin.

沉迷於玩球的雪豹 wwwwTwitter:mariiiko721

Publié par 紀由屋 sur mercredi 22 février 2017