Hulvaton kuva leviää: Maitovalas photobombasi ihanasti hääseremonian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva toivoo joutuvansa photobombauksen kohteeksi hääkuvassa. Erään amerikkalaispariskunnan tapauksessa heidän häissä ikuistetusta kuvasta tuli kuitenkin ainutlaatuinen taustalla poseeranneen maitovalaan ansiosta.

Pariskunta meni naimisiin Connecticutin Mysticissa sijaitsevassa vesieläinpuistossa. Pariskunnan taustalla oli akvaarioallas, jossa asustava maitovalas seurasi seremoniaa uteliaana. Juuri oikealla hetkellä otettu valokuva näyttää siltä, kuin eläin olisi mukana tilaisuudessa läsnä papin vierellä.

Hauska kuva lähti nopeasti leviämään verkossa. Pian Reddit-käyttäjät alkoivat tehdä otoksesta omia muunnoksiaan Photoshopin avulla. Ei aikaakaan kun valas päättyi esimerkiksi bestmanin rooliin, vihkipapiksi ja jopa morsiameksi.

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com