91-vuotias isoäiti hurjasteli golfautolla – lapsenlapsi kuvasi vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa vanhuksista joutuu iän myötä luopumaan autolla ajamisesta kun heidän näkönsä ja reagointikykynsä alkaa merkittävästi heikkenemään. Osa vanhuksista kuitenkin ajaa hyvin vanhaksi asti, ja liikenteessä moni kiroaakin välillä hyvin hitaasti ja varovasti ajelevia papparaisia.

Nyt eräs isoäiti pääsi kuitenkin kokemaan jälleen miltä hurjastelu oikein tuntuu. Videolla nähdään kesää varten omaa golfautoaan testaileva isoäiti, joka näyttää nauttivan talvisesta aktiviteetistaan täysin rinnoin.

Mies on kuvannut videolle 91-vuotiasta isoäitiään, joka on halunnut ajella talvella golfautolla. Isoäiti on hypännyt ratin taakse ja alkanut hurjastelemaan lumisella pihalla. Videolla nähdään miten isoäiti nauttii ajellessaan ympyrää ja luisuttaessaan kulkuneuvon perää liukkaalla lumen peittämällä maalla.