Tanssii tähtien kanssa -kaunottaren polttarit unelmalukaalissa Meksikosta

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär, laulaja ja tanssija Julianne Hough nousi suuren yleisön tietoisuuteen kotimaassaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Aikoinaan Leonardo DiCaprioonkin yhdistetty tähti on nähty valkokankaalla muun muassa Footloose-elokuvan uudessa versiossa.

Nyt Julianne on viettänyt polttareitaan poikkeuksellisen upeassa Casa Mar Estate -luksusasunnossa Meksikon suositusta Cabo San Lucasissa. Brooks Laichin kanssa pian naimisiin menevän Julianne Houghin polttareissa oli mukana nimekäs katras viihde- ja mallimaailman kuumimpia naistähtiä, kuten Cindy Crawford, Kris Jenner ja Nina Dobrev.

Julianne Hough on parhaiten tunnettu tanssijana, joten hän on timmissä fyysisessä kunnossa. Utahin osavaltiosta kotoisin oelva Hough voitti vuonna 2007 Emmy-palkinnon Tanssii tähtien kanssa -ohjelman koreografiasta. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Pari erosi keväällä 2013.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash