Naistähden upeat polttarit – tällaisista moni voi haaveilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijätär, laulaja ja tanssija Julianne Hough on menossa naimisiin jääkiekkoilija Brooks Laichin kanssa. Kaunotar vietti juuri unelmiensa polttariviikonlopun parhaiden ystäviensä kanssa Meksikossa.

Naisen mukana polttareissa olleet kaunottaret ovat julkaisseet upeita kuvia ja videoita viikonlopusta, jollaisen varmasti moni nainen voisi vain villeimmissä unelmissaan kuvitella toteutuvan omissa polttareissaan. Naiset yöpyivät upeassa Casa Mar Estate -luksusasunnossa Meksikon Cabo San Lucasissa, jossa he juhlivat, kuntoilivat ja kävivät myös veneilemässä.

Julianne Hough juhli viikonloppuna parhaiden ystäviensä kanssa sitä, että hän on matkalla alttarille. Houghin itsensä lisäksi muun muassa hyvä ystävä Nina Dobrev ja Molly Thompson ovat julkaisseet ihanaa materiaalia naisten viettämältä viikonlopulta, joka saa monien muiden polttarit kalpenemaan vierellään.

Ugh. Get me out of here. These people are the worst. #CaptainAndHerMates

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

We never stop. A group of movers and shackers. #DontStopGetitGetit #JuliannesBeaches

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

#TheFinalHoughrrah @juleshough

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

The ultimate spinstress #BrideToBe @juleshough #WeDontLAICHhimWeLoveHim @brookslaich

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Gotta work on the bikini bod when you go on a BEACHelorette. #JuliannesBeaches

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on