Harry Potter -tähti ja Ed Sheeran ovat kuin kaksi marjaa – sekoitetaan jatkuvasti toisiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijä Ruper Grint ja laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran ovat kumpikin punahiuksisia, miespuolisia brittitähtiä. Nyt Grint on paljastanut, että heidät sekoitetaan samankaltaisten piirteiden mukaan usein toisiinsa.

The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa vieraana ollut näyttelijä kertoi tottuneensa jo siihen, että häntä luullaan Sheeraniksi. Jopa muut brittiläiset julkisuuden henkilöt sekoittavat tähdet toisinaan toisiinsa.

– Jos joku pysäyttää minut, saatan olla kumpi tahansa. Saatan olla Ed tai saatan olla minä itse, näyttelijä paljastaa.

– Laulaja-lauluntekijä Leo Sayer tuli luokeni ja sanoi rakastavansa musiikkiani. Hän luuli minua tietenkin Ediksi. En paljastanut hänelle totuutta, Grint jatkaa.