Jessica Simpson seksikkäänä mallikuvissa – timmi vatsa varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Nyt Simpson julkaisi uuden kevätmalliston, jonka kuvissa laulajatähti itse poseerasi esitellen timmiä vartaloaan.

36-vuotias kahden lapsen äiti on alkanut kuntoilemaan, mikä on näkyvästi tuottanut jo tulosta. Jessica Simpson poseeraa uuden kevätmalliston kuvissa musta tiukka mekko yllään paljastaen hänen upeat säärensä ja reitensä. Simpson on kuvattu myös pienessä haalariasussa ja topissa, joka yllään nainen on esitellyt kiinteän vatsansa.

Jessica Simpson kertoi aiemmin Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän on ankara itseään kohtaan ja ajattelee, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

Jessicasimpson.com
Jessicasimpson.com
Jessicasimpson.com