Nicole Kidman paljasti oudon taputustyylinsä syyn Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaimman elokuvan Oscar-voittajaa julistaessa tapahtunut moka ei ollut aina gaalaan liittyvä kohu tänä vuonna. Verkossa ruodittiin jälkikäteen runsaasti myös näyttelijä Nicole Kidmanin erikoista tyyliä taputtaa.

Nicole Kidman oli taannoin Australian KSS FM -radiokanavalla juontavien Kyle ja Jackie O:n haastateltavana. Tähti tuli paljastaneeksi syyn erikoiselle taputukselleen. Kidmanin mukaan se johtui hänen sormuksestaan.

– Taputtaminen oli hankalaa, sillä sormessani oli suurikokoinen sormus. Upea koru ei ollut omani ja pelkäsin vahingoittavani sitä, näyttelijä paljastaa.

Kidmanin mukaan hän päätti antaa aplodit huomiota herättäneellä tavalla Taputtamatta jättäminen olisi nimittäin ollut huomattavasti kyseenalaisempaa.

Tähden taputustyyliä esittelevät kuvat ja gif-animaatiot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa Oscar-gaalan jälkeen. Ne herättivät runsaasti keskustelua verkossa, ja arvatenkin taputus toimi myös inspiraationa lukuisille internet-meemeille.