Teinipoika auttoi miehiä – veti ison käärmeen autosta pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät tiensä mitä yllättävimpiin paikkoihin etsiessään kuumalla ilmalla suojaa viileistä paikoista tai liian kylmillä säillä lämpimimmistä koloista. Tällä kerralla eräs käärme oli päättänyt mennä lava-auton pohjaan auringonvaloa piiloon.

Videolla nähdään miten todella rohkea 14-vuotias poika auttaa miehiä saamaan ison käärmeen lava-auton pohjasta pois. Miehet eivät ilmeisesti itse ole uskaltaneet koskea käärmeeseen, mutta heidän onnekseen paikalla on ollut myös rohkea nuorukainen.

Teinipoika joutui irrottamaan hyvän tovin auton pohjaan kiemurrellutta käärmettä, joka ei olisi halunnut tulla pois suojastaan. Lopulta poika sai käärmeen päästä kiinni ja onnistui vetämään auton alta kampoihin pistävän käärmeen ulos. Miehet olivat pojalle kiitollisia avusta ja sulkivat ison käärmeen pussiin kuljetusta varten.