Tulli löysi rahavuoren ja huumeita – tämä kaikki oli piilotettu huonekaluihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New Yorkin huumepoliisi on tehnyt rynnäkön bronxilaiseen varastohalliin ja huonekaluja kuljettaneeseen rekkaan. Varastossa ja rahdissa olleista huonekaluista löydettiin yhteensä neljä miljoonaa dollaria käteistä sekä kolmen kilon erä heroiinia. Setelit ja huumeet oli piilotettu taidokkaasti.

Meksikosta Yhdysvaltoihin salakuljetetut rahat ja huumausaineet oli kätketty kustomoitujen huonekalujen sisälle. Huonekalut oli suihkutettu kauttaaltaan ketun virtsalla huume- ja rahakoirien hämäämiseksi. Rynnäkön yhteydessä pidätettiin kolme miestä.

NBC New Yorkin mukaan pullotettua ketun virtsaa löydettiin lisää yhden pidätetyn autosta. Pidätetyt miehet ovat huumeviranomaisten mukaan merkittävässä asemassa alueen huumausaineita salakuljettaneessa ringissä. Huumepoliisi oli seurannut kuukausittain tapahtuneita huonekalukuljetuksia pitkään ennen varsinaista rynnäkköä.