Britney Spears esitteli koripallotaitojaan – odottamattoman tarkka heittokäsi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä fyysisesti varmasti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa ja julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

Tällä kerralla 35-vuotias Britney Spears oli ulkona koripallokentällä viettämässä lämmintä ja aurinkoista päivää ystävänsä kanssa. Spears esitteli julkaisemallaan videolla miten hyvin hän osaa heittää koreja. Laulaja onnistuu heittämään pallon yllättävänkin kaukaa koriin ja tuulettaa joka kerta onnistumistaan hauskoilla huudahduksilla.

Britney Spears on alkanut tapailemaan fitnessmalli Sam Asgharia, jonka ajatellaankin olevan tähteen iskeneen kuntoiluinnon takana. Pari tapasi ensimmäistä kertaa toisensa Spearsin musiikkivideon kuvauksissa, joiden jälkeen nainen soitti Asgharille ja pyysi häntä treffeille.

Perfect day to shoot some hoops ??

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on