Donald Trump kiusasi Twilight-tähteä Twitterissä – ei kovin presidentillistä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijä Kristen Stewart on tällä hetkellä promootiokierroksella hänen tähdittämän Personat Shopper -nimisen elokuvan saatua ensi-iltansa. 26-vuotias tähti avautui Stephen Colbertille hänen keskusteluohjelmassaan siitä, että presidentti Donald Trump on kiusannut häntä sosiaalisessa mediassa.

Moni Donald Trumpin sosiaalisen median kanavia seurannut tietää, että Yhdysvaltojen presidentiksi valittu bisnesmies ei uudesta virastakaan huolimatta pysty pidättelemään omia mielipiteitään Twitterissä. Colbert halusikin kysyä nyt Stewartilta, että miltä Trumpin nouseminen presidentiksi tuntui naisesta, jota presidentti on sosiaalisessa mediassa julkisesti kiusannut.

Donald Trump on muutama vuosi sitten kommentoinut tähden henkilökohtaista elämää twiittaamalla: ”Robert Pattinsonin ei tulisi ottaa Kristen Stewartia takaisin. Hän petti miestä kuin koira ja tulee tekemään niin vielä uudestaankin. Mies ansaitsee parempaa”.

Naisen parisuhdetta koskeneen twiitin jälkeen Trump julkaisi Stewartia koskevia loukkauksia vielä kymmenen lisää, mutta ei ole pyytänyt niitä koskaan anteeksi naiselta. Stewart kertoi kuitenkin yrittäneensä julkisesti saada miestä kerran kommentoimaan asiaa, mutta Donald Trump ei tarttunut siihen.