Honey Boo Boon äidin hurja muodonmuutos – näin rajusti Mama June laihtui!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuoden lopulla, että lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perheestä kertovasta realitysarjasta tunnetuksi tullut perheenäiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman. Sarjassa seurataan amerikkalaisnaisen suurta muodonmuutosta, johon kuuluu roima määrä kauneusleikkauksia.

Entertainment Tonight on julkaissut videon hurjasti muuttuneesta perheenäidistä. Vilkaisu naisen tähdittämään Mama June: From Not to Hot -ohjelmaan kertoo ainakin sen, että nainen on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa ja laihduttanut elopainoaan. We TV -kanavalla esitettävä realitysarja seuraa naisen urakkaa, joka on alkanut laihdutusleikkauksesta jatkuen sinnikkääseen kuntosaliharjoitteluun ja elämäntapamuutokseen.

Myös Mama Junen hiukset, vaatekerta ja meikkaustyyli ovat uudistuneet. Sarjaa kuvataan yhteensä seitsemän jakson verran. Suurta muodonmuutosta suorittavalla naisella on neljä lasta. Jokaisella lapsella on eri isä.

Youtube

Publié par Mama June sur lundi 23 janvier 2017