Isä kävi taaperon sipsikulholla – ilme kertoo kaiken

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset ovat varsinkin nälkäisinä hyvin ahneita ja omistushaluisia oman ruokansa suhteen. Leivosten ja suolaisten välipalojen kohdalla kilteimmistäkin ihmisistä kuoriutuu helposti esiin pieni itsekäs herkkusuu, joka ei haluaisi jakaa omalta lautaseltaan muille murustakaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa pikkupoika on ravintolassa syömässä vanhempiensa kanssa. Poika on saanut eteensä ison kulhollisen nachoja, joita hän dippailee tyytyväisenä avokadodippiinsä. Kaikki kuitenkin muuttuu heti kun isän käsi lähestyy kulhoa.

Poika jähmettyy täysin isän napatessa yhden lastun kulhosta. Isä ottaa kädellään pojalta nachon, dippaa sitä ja laittaa sen omaan suuhunsa. Poika katsoo hyvin järkyttyneenä vanhempiaan ja hänen kasvoillaan on sellainen ilme, joka kertoo hyvin selvästi sen, että hän on pettynyt vanhempien käytökseen.