Makwan Amirkhanin pussailuvideosta viraalihitti – näin Kingi saa muiskuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhan on kehässä kova jätkä. Kotona miehestä näyttää kuoriutuvan koiransa kanssa sängyssä söpöilevä pusumaisteri. Miehen julkaisema Facebook-video kerää tykkäyksiä osakseen.

Suomalaisten suosikkiurheilijoiden kastiin kuuluva Makwan Amirkhan on ottanut Kingi-nimisen koiran. Charmikas mies julkaisee lemmikkieläimestään suloisia kuvia nettiin. Tuorein video on vetänyt monen suun maireaan hymyyn. Koiranpentu ja UFC-ottelija pusuttelevat sängyssä söpösti.

Kerroimme äskettäin Makwan Amirkhanin etsivän itselleen UFC-hanskojen lämmittäjää. Työtehtävään valitun henkilön täytyy lämmittää miehen hanskoja minuutin ajan ennen matsia. Työntekijä pääsee tiimin mukana Lontooseen 17.–19. maaliskuuta, saa parhaat paikat lauantai-illan UFC-otteluihin ja illallisen Makwanin seurassa.

"Tämä ilta kävellään käsi kädessäIhmisten edessäÄlä sinä muiden katseista välitäSillä me ollaan yhdessäNe ei tiedä mitään, ne ei kuulu tähän tarinaanJoka harvoille luetaan"

Publié par Makwan Amirkhani sur jeudi 9 mars 2017