Mikael Gabriel julkaisi söpön sänkykuvan: ”Mä rakastan sua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin räppäreihin lukeutuva Mikael Gabriel meni taannoin kihloihin, ja hän paljasti asian faneilleen sosiaalisessa mediassa. Kuvassa rakastavaisten kädet nähtiin lähikuvassa sormuksineen. Eilen MG julkaisi faneilleen jälleen söpön valokuvan parisuhteestaan.

– Naistenpäivä oli eilen, mut sulla se on jokapäivä. Sä oot mun liekki, joka lämmittää mun sieluu. Sä oot Mun valo, joka loistaa pimeydessä, aina ku oon eksyksissä. Sä oot mun vastatuuli, mun myötätuuli ja mun tyyni. Sä oot mun pauhaava sydän. Mä rakastan sua. Hyvää naistenpäivää, Mikael Gabriel toivotti eilen.

Räppäri ja Triana Iglesias ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan. Viime syksystä saakka he ovat näyttäytyneet julkisesti yhdessä, ja Triana oli taannoin mukana myös räppärirakkaansa elämästä kertovassa dokumentissa. Norjalainen Triana on Norjassa tunnettu televisiotähti, ja hän on poseerannut myös maailman tunnetuimmassa miestenlehdessä, Playboyssa.