Taapero löysi kuralammikon – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevät ja lumen sulaminen voivat olla pienille lapsille jännittävää koettavaa. Keväällä sään lämmetessä ja auringon paistaessa isot lumikinokset sulavat pois ja muodostavat mielenkiintoisia vesilammikoita. Nyt videolla nähdään suloinen taapero, joka on innoissaan löydettyään ulkona vesilammikon.

Videolla nähdään miten taapero viettää ulkona aikuisen kanssa aikaa. Aikuisen äänestä päätellen lapsen mukana on ollut äiti, joka on kuvannut videolle kun pikkuinen on päättänyt mennä leikkimään vesilammikon luo. Äiti ei sitä kiellä, koska lapsella on yllään kumisaappaat ja muutenkin asiaankuuluva varustus.

Lapsi tallustelee tyytyväisenä lammikon läpi puolelta toiselle. Pikkuisella on kädessään lyhyt keppi, jolla se päättää alkaa hämmentämään lätäkön vettä. Kumartuessaan alemmas lapsen tasapaino kuitenkin pettää ja hän kaatuu suoraan vesilammikkoon kasvot edellä.