Kardashianit-jaksossa uusi paljastus – Scott Disick on seksiaddiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-televisiosarjassa seurataan Kardashianin perheen sisaruksia, minkä lisäksi kamerat seuraavat myös kaunottarien puolisoita. Kourtneyn lasten isä Scott Disick on ollut vaihtelevasti tuotantokausien aikana suhteessa Kourtneyn kanssa ollessaan yhteisten lasten vuoksi luonollisestikin hyvin läsnä perheen arjessa.

Useiden tuotantokausien aikana ihmiset ovat voineet nähdä, että Scott Disick on paininut masennuksen ja liiallisen päihteiden käyttämisen kanssa. Nyt uuden tuotantokauden trailerin tultua julki voidaan kuitenkin nähdä, että miehellä on ollut vielä enemmänkin demoneita kaapissaan.

Scott Disick kertoo uudella E! Entertainment -kanavan julkisemalla videopätkällä, että hän on seksiaddikti. Mies huutaa asian tilanteessa, jossa hän on jälleen jäänyt kiinni huolettomista naisseikkailuistaan. Videolla nähdään myös surullisia tilanteita, joita perheelle aiheutui Kim Kardashianin jouduttua aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa.